Tappelino – Norges mest kontroversielle Youtuber! Politianmeldt 8x og «dømt» til å betale 140 000,- i oppreisning.

0
4397
Tappelino har blitt politianmeldt 8x for sin Youtube kanal og streaming via Twitch. Han har også blitt "dømt" til å betale 150 000,- i oppresning til Dennis Vareide etter en "expose-video" han laga og la ut på Youtube.

«Tappelino» (Også kjent som Benjamin Foss) er helt uten tvil Norges mest kontroversielle Youtuber noensinne! Han er kjent for sine omstridte «Expose» videoer – hvor han prater om forskjellige Norske kjendiser. Tappelino er ikke redd for å si hva han mener om disse, han graver også fram hemmeligheter og eksponerer de på en måte som ingen andre tør. Disse videoene og hans live stream har skapt store problemer for Tappelino.

Han ble stevnet for retten av Youtube-kollega og NRKprofil Dennis Vareide etter å ha kalt Dennis for en Pedo. Der ble han «dømt» til å betale 140 000,- i oppresning.

Dennis Vareide (Youtuber og NRK Profil) saksøkte Tappelino og vant saken i retten. Noe som kostet Tappelino 150 000,- i oppreisning.

Han har også blitt anmeldt 8x tilsammen, for innhold fra hans videoer og ting han har sagt på sin livestream. Mia Landsem (kjent som data-detektiven blandt ungdom) har anmeldt han for drapstrusler opptil flere ganger. En gang kom politiet inn i leiligheten til Tappelino midt i en Live-stream for å stoppe sendinga, de tok med seg alt datautstyret hans + telefon.

Dere kan høre mer om disse historiene ved å lytte til Podcasten vår med Tappelino!

Denne finner dere på Youtube (Med video):

På Spotify:
https://open.spotify.com/episode/1nz5cUxIIFNhrAhe54a7si?si=FPnVZs7iRHKQMB33agHf7Q

Itunes:
https://podcasts.apple.com/us/podcast/mannegruppa-ottar-podcast/id1352749745

Eller ved å trykke på denne avspilleren:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her