Bli med å hjelp vår kjære venn Max

Her finner du siste nytt fra vår venn Max

Høsten er her og det er igjen duket for en ny innsamlings aksjon på MGO.

Denne gangen har vi i Admin teamet trumfet igjennom et formål innad – p.g.a tiden er i ferd med å renne ut for vår kjære venn Max som nå har blitt 16 år, og som har kjempet mot kreft de siste årene. For dere som ikke kjenner til Max, – Så har vi hjulpet han tideligere. Vi har også hatt tett kontakt med han og hans familie i etterkant.

Når det gjelder hans sykdom er det lite positivt å melde. Kreften har ikke latt seg stanse og Max har fått flere spredninger til hjernen og ryggsøylen. Legene både i Norge og Polen (hvor han har vært til behandling) har gitt han opp.. Og hans eneste håp nå er en klinikk i Boston/USA. Men det koster… Prislappen ligger på ca 100 000 USD.

Derfor vil årets høst innsamlings aksjon være rettet mot Max. Vi vil gjerne forsøke å redde vår venn   For å hjelpe kan dere benytte VIPPS: 81292 eller bruke konto nr 1503.84.08523. (Dette er til MGO foreningen. Vi vil holde dere løpende oppdatert om beløpet vi samler inn)

poster
00:00
--
/
--

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *