MGO Foreningen

1
3184

MANNEGRUPPA OTTAR FORENINGEN

Org nr: 918 040 714
Stiftelsesdato: 06.11.2016
Registreingsdato: 18.11.2016

MGO foreningen er Mannegruppa Ottars egne forening. Flere ganger i året kjører vi igang «kronerullinger» hvor våre medlemmer donerer penger til et bestemt formål. Formålet er stemt frem via gruppas medlemmer eller fastsatt av gruppas administrasjon.

Hittil har MGO foreningen nylig hatt en Påske donasjon på 206 450,- til Kreftsyke barn via Superselma Prosjektet Lysglimt. En Jule-donasjon til fattighuset på hele 120 000,- og kjøpt en Macbook til 40 000,- i julegave til vår gode venn Max (15) som kjemper i mot hjernesvults. I tillegg har vi også hjulpet vår avdøde administrator Morgan sin enke med 18 000,- til hans begravelse..

Det vil i denne påsken komme en ny kronerulling, hvor formål blir avstemt via Facebook gruppa! Så følg med..

Mannegruppa Ottar har også ved flere anledninger kronerullet utenom foreningen.. Det startet med at vi samlet opp nesten 200 000 NOK til Barnekreftforeninga høsten 2016, men p.g.a vårt noe frynsette rykte i det tidsrommet valgte de å ikke ta disse imot – og returnerte disse til hver enkelt giver (ca 1000 stk). I ettertid har det også blitt samlet inn ca 100 000 Nok til Kreftsyke Max (15) og 180 000 Nok til Thor-Egil Solvang som hadde fått operert inn en jernstang (som var i ferd med å gå i oppløsning) i ryggen – men fikk ikke videre oppfølging i ettertid.

I fremtiden vil alle donasjoner via oss gå via MGO foreningen! Det er også fullt mulig å donere til foreningen uten at det er en aksjon på gang. Disse vil gå til t-skjorter o.l som vi har planer om å selge til inntekt for forskjellige veledige formål.

Vi har hatt litt problemer med å donere til de store foreningene. Som nevnt ovenfor fikk vi 200 tusen i retur fra Barnekreft Foreningen, men i tillegg har vi også fått avslag om å donere til Sykehusklovnene, Stiftelsen Stine Sofie, Rikshospitalets Legater,Barnemedisinsk avdeling på Universitets sykehuset. Med andre ord er det ikke bare bare å hjelpe noen i Norge i disse dager – Man må ha alt på det tørre. Men med våre strenge regler og vår givervilje så er det vell ikke lenge før vårt rykte bedres og trenden snur!

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her