Mannegruppa Ottar på forsiden av VG (igjen)..

0
1134
Tatt fra VG.no

Da var MannegruppaOttar nok engang i en «stygg» sak som havnet på forsiden av dagens VG..

Etter Lan Maries tale hvor hu roper ut «Jeg elsker bomringen!», klarte hu å sette sinnene i kok hos mange, og kommentarfelt over hele internett koker over av hets. Dette gjelder ikke bare hos MGO, men ALLE kommentarfelter (Inkludert VG sine).

Jeg forsvarer selvfølgelig ikke de drøyeste utsagnene, da jeg er imot mobbing og hets.


MEN.. Bommen rammer de i Norge med lavest inntekt hardest. Mange har ikke lenger råd til å ha barna på fotballtrening o.l pga de må krysse bommen på veien. Bilfrie byer gjør det også vanskelig for oss håndverkerene på «gulvet» å jobbe. Dette er med å lage et klasseskille i dagens samfunn. Det er ikke enkelt å sykle til barnehagen med 3 barn, eller å jobbe som f.eks gulvstøper med sykkel som framkomstmiddel. Og når i tillegg priser på kollektiv transport er skyhøye gjør det hverdagen tung for mange.

Derfor forstår jeg frustrasjonen hos de som hetser. Lan Marie provoserte sine motstandere bevisst i ettertalen, MDG har helt sikkert også vært forberedt på søppel i kommentarfelter i ettertid. Men hu er en sterk dame, som ikke lar noen upassende kommentarer stoppe seg.

Mange av de drøyeste kommentarene var nok ikke ment som trusler, men heller et dårlig forsøk på å være morsom i en lukka gruppe hvor takhøyden for hva som er innafor er stor! Selvom disse kommentarene ikke på noen måte er Ok, bør man også ta de med en klype salt..

Dette temaet vil vi også gå nærmere inn på i kommende episode av Mannegruppa Ottars Podcast, som du finner på iTunes, Spotify, Youtube og overalt ellers du kan høre podcast!

 

Hør Podcasten hvor vi diskuterer dette temaet ved å trykke på avspilleren under:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her