Mannegruppa Ottar etablerer eget forum på egen plattform

  2
  3796

  Nå tar vi kontrollen over eget forum!

  Etter at Mannegruppa Ottar 3 ganger på rad har blitt fjernet fra Facebook har vi jobbet på spreng for å kunne fortsette å tilby et fristed for menn der man kan dele humor, tanker og mannerelaterte spørsmål.

  For selv om media kun nevner negative kommentarer fra en liten prosent av våre medlemmer er også Mannegruppa Ottar et sted der vi diskuterer mental helse, barnesaker, kosthold og andre ting som menn i alderen 20 + lurer på. Forumet vil derfor ha egne temasider for alle disse tingene og mer til slik at vi alle kan fortsette å diskutere disse tingene samt hjelpe hverandre når det trengs.

  Derfor har vi nå et eget forum på vår egen plattform der vi kontrollerer alle samtaletråder selv. Med andre ord, denne siden kan ikke forsvinne. Forumet har bare på noen få timer nådd over 200 medlemmer og det kommer stadig nye medlemmer på plass. For å dekke drift av forumet og for å sørge for at gruppens medlemmer er genuine koster medlemskapet 149,- i året. Altså ca 12 kroner i måneden. Med tiden vil medlemmene også få fordeler i form av rabatter på ulike varer og tjenester i tillegg til tilgang på forumet. Medlemmer kan velge om de vil være anonyme eller ikke

  Så registrer dere idag på forumet. Registreringen er enkel og du registrer deg her! Velkommen til vår egen lekeplass på vår egne plattform.

  Vi setter selvfølgelig pris på om dere deler budskapet slik at flest mulig menn kan bli med på etableringen av det som skal bli Norges største forum for norske menn!

  2 KOMMENTARER

  1. Hei, Hvis det registrerer seg 25000 medlemmer som alle betaler 149 pr år, vil dere gjøre god butikk. 300.000,- i mnd. Regner ikke med at det koster i nærheten av dem summen for å drifte et forum???
   Forventer et svar.

  2. Det virker som at MGO har blitt mer en melkeku enn en åpen side for oss medlemmer. Jeg er nok ikke eneste person som dropper dette.

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her