Fyllesyk? Dette er rådene som skal gjøre dagen derpå enklere

1
1392

Tips mot fyllesyke

De aller fleste av oss opplever å være fyllesyk. Hodepine, kvalme, nerver og tørste er bare noen få av symptomene man opplever etter en kveld med stadig påfyll av alkohol. Har du drukket store mengder alkohol vil du nok kjenne deg godt igjen i disse tegnene på at du drakk for mye dagen før

Det beste rådet for å unngå fyllesyke er selvfølgelig og drikke mindre eller ingenting, men når du leser dette er det mest sannsynlig ikke det du vil høre. Så hva kan man gjøre for å føle seg bedre. Det er mange merkelige tips der ute, men det er bare oen få som faktisk fungerer. Først og fremst så er fyllesyke det samme som abstinenser. Kroppen forteller deg rett og slett at du trenger mer alkohol for å fungere. Å «reparere» dagen derpå er ikke en smart ting å gjøre. Gjør du dette vil du få tilbake abstinensene med renter.

Paracet mot fyllesyke

Når du er fyllesyk så er det først og fremst også en betennelse i kropp og hode det er snakk om. Det betyr at kroppen kjemper mot en betennelse som følge av forgiftningen den har fått som følge av for mye alkoholinntak. Første råd; Paracet hjelper deg mot fyllesyke. Paracet demper hodepinne og demper betennelsen du har så du kommer til å føle deg generelt bedre med et par Paracet i kroppen. Styr unna Ibux. Denne kan skape store problemer i tarmene og magesystemet ditt. Faktisk er Ibux på vei ut av den Norske markedet på grunn av dette.

Bilderesultat for headacheHodepine og nerver: Det er aldri godt å være fyllesyk. Det finnes noen få tips til hvordan dagen derpå kan bli bedre. Et tips som er viktig og ta med seg er at det å spise fet mat før og under inntak gjør at du får en bedre dag etter festen

Tips nummer 2; Det mest åpenbare; Drikk masse vann. Hva bør du drikke? Den beste drikken dagen derpå er Farris. Alkohol drar ut salt-innholdet i kroppen din. Med Farris får du væske og salt som igjen stabiliserer og normaliserer kroppen raskere.

Vitamin B6 mot fyllesyke

En annen konsekvens av høyt alkohol-inntak er vitamin-reduksjon. Ved høyt alkoholinntak over lengre tid vil B12 og B6-innholdet synke betraktelig i kroppen så matvarer med disse vitaminene kan hjelpe. I følge denne artikkelen i VG kan B6 ta bort halve fyllesyken. Kan du ta vitaminpiller med disse vitaminene kan det være en løsning som sørger for raskere helbredelse. Ellers er faktisk de fleste vitaminer bra å få i seg dagen derpå. En grønnsakssmoothie er derfor virkelig å anbefale.

En annen ting som forskere mener fungerer når man er fyllesyk er såkalt eplepære. En større studie konkluderte med at de som spiste eplepære før og etter inntak av alkohol var betydelige «friskere» dagen etter. Det er med andre ord verdt et forsøk.

Så; Er dagen ille. Er du skikkelig fyllesyk? Ta 2 Paracet, lag deg en omfattende grønnsakssmoothie med mest mulig grønnsaker og frukt. Skaff B12 og B6-tilskudd om du klarer og knask på en eplepære mens du skylder nedpå med Farris. Da skal du føle det bedre i løpet av kort tid. Lykke til og god bedring

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her