De 11 STYGGESTE hårfrisyrene verden noengang har sett!

0
9273
Inn på 10 plass har vi den mest kjente hårfrisyra i hele verden, nemmelig håret til den Amerikanske Presidenten Donald Trump! Donalt Trump sitt hår topper kanskje hentesveis kategorien, men her i denne kåringen når han desverre ikke helt opp i teten for det styggeste håret!
Logan Paul, en av verdens kjenteste youtubere.. Men han er også kjent for å ha kopiert hårstilen til Donald Trump. Forskjellen er vell at Logan har en smule tykkere hårvekst enn Trump. Logan må hele tiden passe på så fugler ikke lander i håret hans (da det fort kan se ut som et fuglerede fra mange vinkler!).
Denne lille Øst-Europeiske gutten lot sin far overtale seg til å klippe seg etter å ha bladd lenge igjennom de hotteste motebladene i Latvia. Men selvom han fort ble en helt i sin lokale landsby for sin noe utagerende hårklipp ble han desverre en internett kjendis over hele verden for å besitte en av de stygge hårfrisyrene igjennom tidene!
Hocketsveisen er tilbake. Denne Bulgarske moteguruen prøvde seg på en frekk blanding av sidecut, hockeysveis, piggsveis og måne på likt. Han syntes sikkert selv han så rimlig hard ut, men for det utrente øyet kan det se ut som han har glemt et strutseegg på toppen av skallen sin. Ikke bra!
Å ha en fresh «Fade» er veldig inn i det AfroAmerikanske hiphop miljøet, her gjelder det å ha skarpe og fine linjer som fremhever ansiktet. For denne unge gutten gikk ikke akkurat frisørbesøket slik han hadde sett for seg, da mannen som drev den lokale barbershoppen desverre hadde glemt brillene sine hjemme.
I likhet med veldig mange andre, er også denne mannen veldig glad i å bruke hodeplagget Caps. Men da han til stadig glemte å ta på seg capsen når han løp ut av døra, bestemte Chicago mannen Joey seg for å klippe sitt hår til å bli en Caps.
Den følelsen: Når man ikke helt klarer å bestemme seg for om man vil være flintskalla på huet eller ha langt hår – og ender opp med en god gammaldags RedNeck Mix!
Befolkningstallet i India er et av de høyeste i Verden, de er også i flertall av menn – Noe som gjør at man må virkelig skille seg ut for å få blåst av «kjøtt-rifla» med jevne mellomrom. Zamir ville skille seg ut, og dro til sin lokale frisør. Og dagene etter stod de lokalene damene i kø for å bli skutt med varm «manne-kesam» av Zamir, nå har han 8 koner.
I Amish miljøet i Amerika er de kjent for å ha helt forferdelige frisyrer, og denne mannen er intet unntak. Årevis med Innavl og incest har også gjort at de ofte er født med misdannelser og meget lav intelligens i tillegg.
På andreplassen har vi Josh fra midt-vest USA, han er sønn av en skikkelig RedNeck ved navn Brian som fikk Josh når han og hans søster Tara ved en feiltagelse hadde sex. Nå er Josh sin Mamma Tara både Mor og Tante for sin sønn Josh! Godt jobba!
På førsteplassen har vi Meksikanske Antonio, han dro også til frisøren for å få bedre draget på de lokale jentene i sin lille by sør i Mexico. Men desverre endte det opp med at kun de eldre mennene likte han – noe som gjorde at Antonio valgte å bli homofil. Han bor nå sammen med sin 72 år gamle kjæreste i et stråhus sammen med 4 geiter og en katt. Ikke gjør som Antonio!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her