De 10 VILLESTE håndtverker-tabbene noensinne!

0
3331
#10.. De som plasserte denne døren her glemte tydligvis å sjekke hva som befant seg på utsiden, noe som fort kunne fått et katastrofalt utfall!
#9. De som monterte disse pissoarene tenkte ikke akkurat på at de bør kunne brukes samtidig! Amatører!
#8. Å bygge broer er en kostbar affære, og det tar ofte år og bli ferdig med et såpass stort prosjekt. Må være utrolig skuffende når man begynner å nærme seg slutten og finner ut at en eller annen idiot har bomma fullstendig slik at «endene ikke møtes» !!
#7. Å bygge trapp bør være en smal sak når man har en ferdig en man bare trenger å feste i endene, alikevell er det håndtverkere som presterer å drite seg HEFTIG ut når de skal utføre en slik oppgave, dama på bildet er trolig ikke akkurat den «skarpeste kniven i skuffen» hu heller!
#6. Du skal være flink til å sikte for å ikke søle når du bruker dette toalettet! Handtverkerene tenkte kanskje at det kunne være kjekt å tisse mens man vasker opp!
#5. Vinduer er kjekt, men kan være greit å lage en åpning der de skal monteres før man setter de inn!
#4. I enkelte land hender det at planleggerene bak boligprosjektene ofte har inntatt litt for mye alkohol under tegning av prosjektene. Noe som kan gå utover flyten i trafikken!
#3. Håndtverkerene som monterte denne mobil-antenna tok ikke akkurat hensyn til tog-linja de ødela underveis. Er det rart man må ta «buss for tog» på enkelte strekninger??
#2. Å jobbe i stige kan være utfordrende og farlig, denne garasjemontøren tenkte mye på sikkerhet i det han monterte en metallskinne, men tenkte overhodet ikke på at han skulle ha med seg stigen hjem i etterkant.. #HMS
#1. Og den største brøleren fra håndterverkene i dette innlegget er faktisk en garasje satt opp av Amerikanere. Dete ble jo en fin garasje, men de som satt den opp glemte fullstendig at det skal være mulig å kjøre en bil inn og ut av den! Fort gjort når man er stressa!

 

 

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her